Hvad er coaching?

Coaching er et effektivt redskab til at skabe positiv udvikling i dit liv. Gennem samtaler arbejder vi med mål og drømme, hvad der forhindrer dig, og sammen skaber vi motivation for, at du kan opnå det, du virkelig ønsker!

 

Coaching tager udgangpunkt i der, hvor du er i dit liv. 

Det kan fx. være:

– Du skal træffe en vigtig beslutning

– Gerne vil stoppe med at ryge

– Ønsker at finde en kæreste

– Har problemer i et parforhold

– Ønsker nyt job eller uddannelse

Man skal ikke være i livskrise for at gå til coach. Det kan være sjovt at starte ny udvikling og finde din unikke person frem!

I min coaching arbejder jeg også med healing og intuitiv kontakt.

Hvordan foregår en coaching session?

Jeg laver coaching sessioner en til en fysisk og online.

Ofte kommer klienten med et ønske om at skabe forandring, og så arbejder vi ud fra det mål som klienten har. 


For mig er ligeværdighed rigtig vigtig, og som coach er det min opgave at hjælpe dig til at finde svaret og den vej, der er bedst for dig. 

Overbevisninger: Vores skabelon for livet

Overbevisninger kan være rigtig gode at have at læne sig op ad. Ofte oplever vi overbevisninger som universelle sandheder omkring verdenen og vores liv. En skabelon for hvordan vi kan navigere i livet. Hvis det er overbevisninger, der støtter os, så får vi medvind på livets udviklingsvej.

 

Det kan være fx. “Jeg er god til at være musikalsk”. Det er en støttende overbevisning at have i musiktimerne.

Desværre har stort set alle mennesker overbevisninger med sig, som ikke er gavnlige. Det kan skabe store forhindringer for at udleve vores ønsker og drømme.

“Du skal ikke tro, du er noget”    –    “Rigtige mænd græder ikke”

I barndommen og op gennem vores opvækst suger vores underbevidsthed informationer til sig fra alle de gode og dårlige oplevelser, vi får. Det sker helt ubevidst gennem vores limbiske system, at vi lagrer sanseindtryk og følelser i hukommelsen. Vores forældre er vores hovedkilde til vores overbevisninger. 

Gennem coaching, arbejder vi med redskaber og metoder som hjælper klienten til at få overbevisninger der er gavnlinge. 

 

Overbevisninger skal udvikles hele livet igennem ligesom resten af os. De skal være fleksible og bevægelige, når det nødvendigt.

Værdier

I coaching er værdier et vigtigt element. Det kan gøre en stor forskel at værdiafklare i forhold til arbejde, parforhold og hvordan, man ser sig selv. Vi har alle værdier. Nogle er vi bevidste om andre er ubeviste som vi har med fra opvæksten. Værdier er det, der er med til at skabe vores karakter, hvad vi står for og gerne vil være.

En coachingtilgang kan været at vi vender perspektivet om og spørger os selv:

“Hvor vil jeg gerne hen, hvad er mine mål og drømme og hvilke værdier skal der til for at jeg kan komme dertil?”