Healing og vejledning

Formålet med healing er at skabe balance i kroppens energi og støtte din udvikling, så du opnår trivsel og glæde.

Healing er overførsel af energi fra en ikke-fysisk kilde – Via healeren til klienten. Denne energi hjælper krop, sind og ånd til at skabe en naturlig balance og derved reparere sig selv. 


Healing er en effektiv og nænsom behandlingsform som bl.a. kan heale og forløse stress, traumer, sorg, depression og fysiske skader. Der er altid en årsag, der ligger bag enhver smerte. Healing arbejder med årsagen, så smerten derved fortager sig. 

Når jeg healer modtager, jeg ofte beskeder, som kan hjælpe personen til at forstå årsagen til sygdommen eller smerterne. 

Lær dig selv bedre at kende og bliv et mere helt menneske

Healing hjælper dig til at lære dig selv bedre at kende. Gennem healing arbejder vi med at udfolde de sider af dig selv, som du endnu ikke har kontakt til. Det kan være negative oplevelser eller traumer, som står i vejen for, at du kan udfolde dig.

 

Healing hjælper dig til at blive bevidst om din fortid. Negative oplevelser og traumer kan have stor indflydelse på, hvordan vi ser os selv og vores omverden, samt hvordan vi har det psykisk og fysisk. Gennem proces forløser du og healer fortrængte sider af dig selv – så du kan blive et mere helt menneske. 

 

Healing arbejder på alle planer, tanke- og følelsesmæssigt. Det hjælper dig til at give slip på det gamle du ikke længere har brug for. 

 

Healing handler om at komme i kontakt med kernen af, hvem du er, så du kan være dit sande selv. 

At gøre det usynlige synligt.

Healing for nervøsitet og eksamensangst - Styrk dit selvværd og din selvtillid

Healing arbejder altid for at hjælpe og støtte dig bedst muligt, så du kan stå stærkt i dine udviklingsprocessor og dine udfordringer. Healing er gavnligt for nervøsitet, eksamensangst, jobsamtaler og lign. 

Healing giver dig støtte og overskud, så du har det bedste udgangspunkt i dit liv. 


Healing er din usynlige støtte i at være livsmester.