Om mig

Jeg hedder Morten Snog Dahl. Jeg er coach, healer, pædagog og elektriker.

 

Det spirituelle og åndelige har altid interesseret mig. Siden jeg var helt lille, har jeg altid troet, at der var mere mellem himmel og jord.

 

Jeg har arbejdet med healing og personlig udvikling siden 2012.

Her har jeg taget uddannelser og kurser i shamanisme og healing samt en coachinguddannelse senest her i 2020. 

 

 

Jeg har en stor nysgerrighed for, hvordan vi kan udvikle os og få et bedre liv. Jeg tror, vi alle har noget unikt i os, som vi kan finde frem ved at se indad og arbejde med os selv og skabe kontakt til hjertet.

 

 

Jeg har altid været sensitiv. Det er det der i høj grad har drevet mig til at arbejde med mennesker. Jeg har tydeligt kunne mærke menneskerne omkring mig og min omverden. Hvordan de havde det og hvordan stemninger og energier påvirker os.

 

 

Det at mærke energi har jeg så senere arbejdet med i sin fysiske form som elektriker og selv om det er noget andet end healing så har det sine ligheder. Jeg tror det åndelige og fysiske kan sammenlignes med elektricitet og en elpærer. Elpæren og ledningerne er det fysiske og elektriciteten som strømmer for at pæren kan lyse er den åndelige energi. Den usynlige energi som gennemstrømmer og oplyser alt levende. 

Shamanisme

Shamanisme har været en stor inspiration for mig. At lære hvordan folkefærd, kulturer og vores forfædre over hele verden igennem tusindvis af år har haft en stærk forbindelse til naturen, menneskene og den åndelige verden. Shamanisme fortæller om, hvordan alt omkring os er levende og har en bevidsthed.

 

Jeg har bl.a. oplevet shamanisme i Grønland, Peru, Danmark og Norden. På trods af de forskellige historier og kulturer landende imellem så fortæller de alle, hvordan den åndelig verden altid er med os, og ønsker at hjælpe og støtte os i vores udvikling og liv her på jorden. Det kræver bare at vi beder om hjælpen. Og ved at vi søger indad og ud i naturen, så får vi svar.

 

 

Selvom shamanisme med dens ritualer og mysticisme kan virke gammeldags og forældet for vores civiliserede liv, så bærer den på værdifuld visdom og budskaber om, hvordan vi mennesker kan leve et godt liv her på jorden, i harmoni med hinanden, med naturen, og vores omgivelser.

 

Shamanisme er blevet en tilgang. jeg har til livet. Den har givet mig en jordforbundethed, som i høj grad kan bruges og er nødvendig i forbindelse med det spirituelle arbejde.Min tilgang

Som coach og healer er det vigtigt for mig, at jeg er en støtte i din udvikling. Jeg er til rådighed for, at du kan møde dig selv i et trygt og sikkert rum. 

Jeg har ikke nogen speciel tro om Gud – jeg tror der er mange sandheder, og at vi alle har ret til vores egen.  

Mit ønske er, at jeg hjælpe dig til at skabe frihed, styrke og bevidsthed, så du kan blive mester i dit liv. En sand Livsmester. 


Jeg arbejder med intuitiv healing, som er en opsamling af al min erfaring fra uddannelser, kurser og oplevelser siden 2012.


Herunder er de uddannelser, lærere og mentorer, som jeg med stor taknemmelighed har fået læring og inspiration fra:

 

– Shamanistisk uddannelse ved Jonathan Horwich, Scandinavian center for Shamanic Studies

– Healing og Shamanisme ved Karina Bundgaard

– Spiritualitet og meditation ved Vækstcenteret i Nørre Snede

– Coachinguddannelsen ved Sofia Manning 

– Meditation og udvikling ved Henrik Kragh

– Healing og udvikling ved Kasper Helbo


Mit logo, to hjerter formet som et 8-tal symboliserer kærligheden, mennesket og sjælen samt to personer, der mødes i et hjerterum.